Runstorming Runstorming

Poner un pie delante de otro nunca tuvo tanta trascendencia.

't land van de 20

Opnieuw, toch ietsje korter dan twee jaar geleden. Opnieuw word ik op Nederland gebaseerd. Terug naar een nederlandse firma, de echte Spanjaard is terug en op zoek naar leuke loopjes in het kalendar. O tempora, o mores. Onze oude vriend Ultraned geeft een paar opties. Jammer eerste van deze interesante is een paar dagen voor mijn aankomst. Het zou ook onvergetelijk zijn om 6 uur Haarlemmermeer te lopen. Maar ik vlieg min of minder hetzelfde dag. Oepa.

Mijn stevige klauwen zijn, althans, klaar voor een klassieke van het nieuwe tropische warme dagen in het noord. Het noord van ‘t noord, bedoel ik. Alles duidt op Marathon Leiden als een doeltje naast mijn toekomstige locatie. 10e Juni gewoon twintig minuten reistijd voor een lekker 4 urtjes looptijd. Man bijt man. Maar nog leuker zou het 6 uur Den Haag lopen. Mijn betrouwbare kalender zegt ’16e Juni, 6 uur, estafette en solo, parcours 1.8km’. Tja. Ik heb nooit in een korte parcours een ultra gelopen. Net als deze IAU zuperloperz zupertopperz. Nooit het geestelijk moeite gevoeld. Nooit wat 30 rondjes gedaan. Nooit… wacht evens. Stop Spanjaard. Oef.

Ten sluiten. Volgende weken zal ik mijn prestaties updated gehad in deze blog vanuit Alphen aan den Rijn. Vanaf maandag 4e Juni, ik ga in Alphen, het land van De Twintig, mee werken en wat lopen.
Foto. Hans Splinter Fotoboek (@Flicker)

4 comentarios

 1. Dice ser Anonymous

  Totalmente de acuerdo, Luis.

  22 mayo 2007 | 19:17

 2. Dice ser Ijon Tichy

  Aunque claro, habría que matizar. 🙂

  23 mayo 2007 | 07:15

 3. Dice ser Macario

  suomi salami tatami nieprislá…grosniakgrosnia?

  23 mayo 2007 | 07:58

 4. Dice ser Anonymous

  Infieles.Spanjaard

  23 mayo 2007 | 08:38

Los comentarios están cerrados.